WESTERN BOOTS TRENDS

Sowieso ben jij voor een model schoenen altijd aan het juiste adres bij Sacha. Dan hebben we het natuurlijk over iconische en eigenzinnige Cowboy laarzen. Ook dit jaar komt Sacha met een krachtige collectie boots die ieder een eigen karakter hebben. Van traditionele zwarte western boots tot ‘over the knee’-modellen en metallic western boots. Je hoeft bij deze dames laarzen absoluut niet te wachten tot het zomerseizoen is aangebroken. Ook in de winter style jij jouw favoriete cowboy laarzen met een leren broek of losse denim, een oversized trui en cropped jack. Shop de nieuwste collectie cowboy laarzen bij Sacha.

HOGE COWBOYLAARZEN

Dit jaar krijgt nieuw model western boots de grootste populariteit; Hoge western boots! De schacht krijgt een verlenging die tot net onder knie komt, of juist als ‘over-the-knee’ wordt gedragen. Zilverkleurige cowboylaarzen of zwarte hoge western boots met puffy stiksel van Sacha krijgen deze typische kenmerken. Combineer deze boots met een rok of jurk, en natuurlijke blote benen. De suède over-the-knee laarzen zijn op verschillende manieren te dragen. In combinatie met het afzakeffect draag jij ze helemaal hoog of juist afgezakt tot je enkels. Meerdere opties in één paar cowboy laarzen! waardoor je ze ook wat lager kunt dragen. Multifunctioneel dus!

WESTERN BOOTS MET NAALDHAK

Nog een model western boots die eigenlijk nog niet eerder is geïntroduceerd: Cowboy laarzen met dunne naaldhak! Deze boots krijgen een unieke combinatie tussen klassieke enkellaarsjes en edgy cobwoylaarzen.  De boots hebben een western stiksel op de schacht en zijn er in metallic- of neutrale kleuren. In combinatie met de naaldhak worden deze enkellaarsjes zeker eyecatchers! Draag deze western boots met een twist in combinatie met een cropped losse denim. Zo maak jij jouw look net iets stoerder.

TRADITIONELE BOOTS

De laatste trend binnen de Western categorie zijn de echte traditionele laarzen. Met een kleine knipoog naar de originele cowboys van vroeger! Een neutraal kleurenpallet met bruine-, witte- en zwarte tinten zijn de voornaamste kleuren in deze designs. Hoge cowboy laarzen met traditionele stiksels en typische details zoals franjes en suède materialen.

Shop de meest uitgebreide collectie cowboy laarzen bij Sacha!

Leave a reply