Haar sieraden trends voor de zomer van 2018

Ik moet komende augustus naar een bruiloft en zat dus na te denken over welke accessoires ga ik dragen naar de grote dag van mijn boezemvriendin. Nou, even onderzoeken op het internet, want ik ben bepaald geen sieraden expert. Maar ik wil er natuurlijk wel leuk en verzorgd uitzien op de bruiloft.

Enfin, al snel stuitte ik op de website IkBenSieraden.nl. Dit is een discounter wanneer het aankomt op sieraden. Ze hebben zeer voordelige kettingen, oorbellen, armbandjes maar dus ook haarsieraden. Qua haarsieraden moet je weten zijn er vele opties. Je kunt allerlei dingen in je haar doen, klemmen, kammen, pinnen, spelden, en nog veel meer.

-> Ikbensieraden: leuke haarklemmen

De haarklemmen bevielen mij persoonlijk wel. Specifiek de haarklem met imitatie parels. Echte parels hoeven van mij niet dat vind ik veel te duur. Imitatie parels volstaan meer dan voldoende. De haarklem is van het merk Shelly Kidman. Dit kende ik nog niet, maar lijkt me een uitermate gedegen merk. De klantenbeoordelingen zijn vrijwel louter positief. Dus zeker een gokje waard denk ik.

-> Ikbensieraden: leuke haarpinnen

Ik koos haarpin 3 sterren die koste me maar iets van 4 Euro wat een koopje zeg! Hij is zilverkleurig en er zitten dus drie sterren op zoals de naam al aangeeft. Ik vind hem stijlvol maar niet te opvallend wat precies is waar ik op zoek naar ben voor een bruiloft, je wilt immers niet de show stelen van de bruid dat zou niet goed zijn!

Enfin ik ben erover uit en deze twee haar sieraden ga ik dragen op de komende bruiloft. In een eventuele latere blogpost kan ik nog toewijden over hoe dit gegaan is, dus als je daar benieuwd naar bent, stay tuned, en bookmark deze site, want ik zal een update delen zeker weten in een later stadium.  

Tags:  

Leave a reply