Welke fashion boxen heb je voor vrouwen?

Mannen hebben met het kopen van kleding altijd al minder keuze gehad dan vrouwen. Er is veel meer leuke kleding voor betaalbare prijzen voor vrouwen dan voor mannen. Toch zien we dit niet terug bij de fashionboxen. De fashionbox ook wel kledingbox genoemd is ruimschoots aanwezig voor mannen.

vrouwen

Mannen hebben de keuze uit een flink aantal aanbieders van deze gecureerde kleding diensten die met online personal shoppers werken die nieuwe heren outfits samenstellen op basis van jouw persoonlijk smaak.

Kledingboxen voor vrouwen.

Voor vrouwen zijn er ook wel dergelijke diensten alleen blijkt het dus dat er veel minder keus is. Waar mannen uit wel 7 verschillende diensten kunnen kiezen. Is dat voor vrouwen maar beperkt tot 4 kledingbox aanbieders.

Welke kledingboxen voor vrouwen zijn er?

De kledingbox markt voor vrouwen wordt vooral gedomineerd door Scottybons van Eigenaresse Noor De Bruijn. Deze dienst van online personal shoppers richt zich vooral op de zelfbewuste carrière vrouw die weet wat ze wil. Maar geen tijd heeft om te shoppen en via online stijladvies zich laat kleden op basis van haar voorkeuren.

Een ander bedrijf maar wel met dezelfde eigenaar als Scottybons is B-Dressed. Deze kledingbox richt zich vooral op de jongere vrouwen. Met vlotte en frisse kleding van verschillende merken, kun je als jonge vrouw bij B-dressed een leuke nieuwe stijl laten aanmeten met een nieuwe outfit.

Zalon van Zalando en P.s. Zoe.

Naast deze twee vooral dominerende partijen heb je een nog vrij grote kledingbox aanbieder die nu sinds enkele maanden bestaat. Namelijk de online shopper dienst van Zalando ‘Zalon’ Deze richt zich op zowel mannen als vrouwen.

Last but not least is er nog P.S. Zoe. Deze is nog niet zo bekend als de eerder genoemde diensten. Maar wel net zo veelbelovend. Ook bij P.S. Zoe werken ze met een team van ervaren online shoppers die de fashionscene ademen. Ook bij P.S. Zoe ben je als jonge vrij op een goed adres wanneer je op zoek bent naar een compleet nieuwe look.

Een kledingbox bestellen is een totaal nieuwe manier van kleding kopen. Het is zelfs een nieuwe manier van online kleding kopen. Waar je voorheen naar je favoriete merk of webshop ging op het wereldwijde web. Laat je nu je complete styling over aan een stijlexpert. Deze online personal shopper leert je via een gesprek via Skype, Facetime of via de telefoon kennen.

Om er zo achter te komen wat je wensen zijn en wat je stijl is. Op basis hiervan en wat je wilt bereiken met je nieuwe kleding outfit gaat de stijlexpert aan de slag voor je. Zo kun je bijvoorbeeld opzoek zijn naar een nieuwe werk outfit, iets meer zakelijk of de zakelijke casual look. Wellicht een nieuwe sport outfit of een casual lazy zondagmiddag look voor op de bank. Alles is mogelijk en niets is te gek.

Mocht je naast een compleet nieuwe outfit een keer alleen op zoek zijn naar een fashion items zoals een broek, jurk, jasje of colbert. Dan kun je dit aangeven en dan kan de kledingadvies op basis van wat je eerder hebt aangeschaft en je wensen iets nieuws voor erbij zoeken.

Tags:  

Leave a reply