Mode voor de winter

De zomer is voorbij en dat is natuurlijk erg jammer. Buiten het feit dat we steeds koudere dagen krijgen en we niet meer naar het strand of zelf naar het park kunnen gaan, kunnen we ook niet meer onze zomerse jurken en schoenen dragen. Dag zomerjurkjes, dag bikini’s en dag sandaaltjes. In de winter kleden we ons met meer lagen maar dat betekent niet dat we er niet modieus bij kunnen lopen in flaterende kleding en leuke schoenen. In dit artikel bespreken we de beste mode voor de winter. Op deze manier kun je goed de winter in.

Winterse kleuren

Het eerste ik wil het over wil hebben is wat voor kleuren we in de winter het beste kunnen dragen. Wanneer we aan winterse kleuren denken, denken we meestal niet felle zomerse kleuren. In plaats daarvan zijn de mooiste winterse kleuren vaak wat donkerder en matter. Bijvoorbeeld beige en kastanjebruin. Deze kleuren zijn ideaal voor de herfst. Maar als de winter echt is aangebroken kun je ook voor wat koelere winterse kleuren gaan zoals blauwtinten.

Schoenen

Helaas kunnen we in de winter geen open schoenen zoals slippers of sandalen dragen. En alhoewel velen van ons wel nog uitgaan in hakken is dit ook niet ideaal in koude regen. De slimme vrouw kiest daarom voor sneakers. In de herfstmaanden in Oktober is bijvoorbeeld het Amsterdam Dance Event. De grootste DJ’s ter wereld komen dan naar Amsterdam om op te treden en er wordt veel gedanst. Daar wil je natuurlijk niet heen in hoge hakken. Dit ga je in waarschijnlijk regen, dansend, nooit volhouden. Daarom zijn dames sneakers een goede optie. Het fijne van dames sneakers is dat ze vaak niet alleen comfortabel zijn maar ook nog mooi en elegant kunnen zijn. Daarom zijn ze een prima optie voor een avondje uit.

Accessoires

Het fijne aan de winter is natuurlijk wel dat we veel accessoires kunnen dragen, de winter is een uitstekend moment om te spelen met sjaaltjes, hoeden en mutsen. Een fijne muts is natuurlijk ontzettend leuk en fijn om te dragen in de winter. Ook kunnen we weer stijlvolle jassen dragen, en spelen met lagen. Al met al geeft de winter een heleboel mogelijkheden om met kleding en accessoires te spelen. En voor diegenen onder jullie die echt niet van de winter houden, blijf lekker binnen en wacht op de zomerdagen die snel weer zullen verschijnen.

Meta: In dit artikel bespreken we de beste mode voor de winter. Op deze manier kun je goed de winter in.

Leave a reply