Kledingtips voor elke mogelijkheid

Soms hebben we die nou eenmaal nodig, want kledingtips zijn altijd handig. Want wat kan ik het best aandoen voor elke situatie? Overdag, op het werk, op een feestje, tijdens een diner of gewoon tijdens het sporten. Voor elke situatie hebben we weer andere dingen nodig.

Sporten

Tijdens het sporten wil je het jezelf zo comfortabel mogelijk maken. Dan ligt het er natuurlijk ook nog aan wat voor sport je doet. Doe je aan een binnen of buitensport? Wanneer je aan een binnensport doet is het makkelijk om in een T-shirt te sporten. Hier heb je veel beweging in en het ademt goed. Wanneer je buitensport is het misschien handig om een vest met een rits aan te trekken. Deze kun je openen wanneer je het warmer krijgt, en zo kan het ook beter ademen. Het verstandigst is om wel echt een vest aan te trekken die voor sporten bedoeld is, deze zijn vaker voorbereid om ademing.

Feestje

Het ligt er natuurlijk helemaal aan naar wat voor feest je gaat. Bij een bruiloft kleed je je natuurlijk anders dan bij een verjaardag van je beste vriendin. Wat het altijd goed doet op een casual feestje is een little black dress, of een zwarte broek met een leuke top. Natuurlijk wil je er een beetje leuk uitzien, maar super chique hoeft natuurlijk niet (als er geen dresscode is natuurlijk). Vaak kun je zelf altijd wel zien wat voor feest het is en wat een go of no go is.

Op het werk

Op het werk kleed je je automatisch anders dan dat je zou doen als je thuis bent of met vriendinnen. Vaak heeft het werk geen dresscode, maar toch wil je er casual chique uitzien. Denk aan een simpele broek met een shirt en daarover een colbertje. Voel je je toch niet prettig in een colbertje? Dan kan je altijd gewoon iets anders aantrekken en een colbertje op je werk hangen als je ineens een afspraak hebt en je er toch iets chiquer uit wil zien. Zo zie je er voor jezelf helemaal fijn uit, maar voor je afspraak net iets chiquer!

Zoals je je zelf goed voelt

Meestal kun je zelf wel inschatten hoe iemand wil dat jij je kleed. Twijfel je nog steeds? Dan kan je het altijd even navragen hoe zij het zouden willen dat jij je kleed. Maar over het algemeen gezien, wanneer er geen dresscode is kun je eigenlijk alles aantrekken wat je zelf fijn vindt.

Heb je meer tips nodig, dan kun je altijd op vrouwenstijl.nl terecht. Speciaal voor en door vrouwen!

 

Tags:  

Leave a reply