Bedrijfskleding

T-shirts, sweaters, truien, jacks, jassen, shirts en werkschoenen. Zomaar wat kledingstukken die zich uitstekend lenen als bedrijfskleding. Bij Hurricane kunt u eenvoudig op maat gemaakte bedrijfskleding bestellen. Of het nou gaat om bedrijfskleding zorg, kleding voor de industriële sector of voor transport; er is voor elke beroepsgroep uitstekende en mooie werkkleding verkrijgbaar. En hoewel het in eerste instantie een investering vergt, verdient die investering zich zeer zeker terug.

Kleding geeft een uniek gevoel van saamhorigheid

Bedrijfskleding moet voor eenheid zorgen. En bewezen is dat de personeelsleden zich ook daadwerkelijk een eenheid voelen als ze dezelfde kleding dragen. Er is geen ongelijkheid, er ontstaat een gevoel van saamhorigheid. Dat alleen al is pure winst. Bovendien kiest u voor bedrijfskleding met logo, want u wilt natuurlijk uw naamsbekendheid vergroten, u wilt herkend worden. Dit kan niet beter dan met professionele werkkleding voorzien van uw bedrijfslogo en de bedrijfsnaam. Mensen moeten al van ver zien dat daar werknemer van u aan het werk is. Dit kan uiteindelijk weer voor nieuwe opdrachten zorgen.

Personeel hoeft nu niet zelf nog werkkleding te kopen

Bewezen is verder dat werknemers zich meer verbonden voelen met het bedrijf als ze in bedrijfskleding met logo werken. En die verbondenheid vertaalt zich vervolgens naar loyaliteit. Dit is de best mogelijke basis van waaruit u met uw bedrijf door kunt groeien.  Het personeel heeft nog meer baat bij werkkleding van het bedrijf vanwege het simpele feit dat ze zelf nu geen kleding meer aan hoeven te schaffen. En voor u is de werkkleding voor de fiscus aftrekbaar, mits u aan een aantal voorwaarden voldoet. Redenen voldoende dus om ook voor nette, functionele en herkenbare bedrijfskleding te kiezen.

In de kleuren van uw huisstijl

De kleding kiest u uiteraard in de kleuren van uw bedrijf en dat past bij de gevoerde huisstijl. U dient de ooit ingezette lijn uiteraard scherp te bewaken. In het gigantische aanbod aan bedrijfskleding zijn kleuren en merken genoeg die perfect voldoen aan al uw wensen. Een specialist helpt u graag verder om de voor uw bedrijf perfecte outfit te kiezen. Daarbij vergeet u niet dat de kleding ook wel eens gewassen moet worden uiteraard. Juist daarom bestelt u in elk geval een aantal extra T-shirts en shirts voor uw werknemers. Ze kunnen immers niet elke dag hetzelfde T-shirt aan.

Comfortabel en voldoende bewegingsvrijheid

Daarnaast biedt de trendy kleding extra bescherming en veiligheid, voor sommige beroepsgroepen extra relevant. Mooiste voorbeeld daarvan is wel de werkschoen, met eventueel de bekende en beschermende stalen neuzen. Uiteraard moet de kleding comfortabel dragen en voldoende bewegingsvrijheid bieden. Er moet echter wel prettig en hard in gewerkt kunnen worden.

Kies eens voor borduren

Bij Hurricane kunt u bedrijfskleding met logo laten bedrukken maar u kunt ook kiezen voor de geborduurde vorm. In dat geval is uw logo er dus niet op gedrukt maar geborduurd. Het geeft zeker iets extra’s en is het overwegen meer dan waard. Zowel bedrukken als borduren gebeurt op de beste wijze waardoor het logo en eventueel andere tekst zo lang mogelijk goed zicht- en leesbaar blijven.

Leave a reply