Anniek’s lievelingsjuwelen

Hey allemaal, Anniek hier. Vandaag ga ik voor jullie bespreken mijn favoriete sieraden verkregen uit de winkel met de prachtige naam Ikbensieraden punt nl. Je kunt er honderden zo niet duizenden sieraden kopen dus aan mij de schone taak om er een paar uit te lichten een paar warme aanbevelingen uit te delen zodat jullie tijd bespaart wordt. Daar ben ik voor, de fashionista blogger om jullie een hoop uitzoekwerk te besparen.

Goedkope kettinkjes voor de dames

We beginnen met mijn favoriet der favorieten. De kettingen. Ik draag iedere dag elk moment van de dag een ketting. Ja zelfs in bed tijdens het slapen of zittend in bad. Je kunt er vanuit gaan terwijl ik deze blogpost tik draag ik een ketting. Van ikbensieraden.nl welteverstaan.

Dit is mijn meest recente ketting aankoop:

Ketting van ikbensieraden.nl: https://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/

Apart hè? Het is een keramische erwt ketting. Zo eentje heb ik er in mijn 33 jarige leven nog nooit gezien! Zo apart, zo uniek! Hoe verzinnen ze het! Dit is juist waar ik naar op zoek ben, echt originele innovatieve kettingen. Dit kan alleen gevonden worden in Nederland bij Ikbensieraden.nl ik zweer het je.

De lichaamssieraden van ikbensieraden.nl

Ik wilde ook wat lichaamssieraden kopen. Specifiek voor op mijn schouder. Ik kan dat soort sieraden eigenlijk nergens vinden in de Benelux. Zo vreemd! Maar gelukkig is ikbensieraden mijn redder in nood.

Oor manchet nodig? -> https://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/oor-manchetten/

Datzelfde geldt voor echt hippe oor manchetten. Moeilijk te vinden online. Maar bij ikbensieraden vond ik er een aantal die er bijzonder appetijtelijk uitzien, dus die toegevoegd aan mijn winkelmandje.

Ik begin eerlijk gezegd honger te krijgen dus tijd dat ik een eind ga breien aan dit blog artikel. Ik hoop dat jullie wat gehad hebben aan mijn persoonlijk tips voor aanschaf bij ikbensieraden.nl. Hoe je het ook went of keert met dit soort prijzen ben je bij ikbensieraden altijd een winnaar. Dus bezoek de shop gewoon even, let me know in de comments of e-mail wat jouw ervaringen zijn. Ciao!

Leave a reply