Trends mannenkleding 2022

Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende kledingstijlen en trends dat het soms lastig is om ze allemaal bij te houden. In deze blog benoem ik de meest toegankelijke en huidige trends van het moment, zodat jij de volgende keer bij het shoppen precies weet wat wel en wat niet meer kan!

Cargobroek

Deze fashion trend uit de jaren 90’ is weer helemaal terug gekomen in onze kledingkasten. De meest bekende Cargobroek is natuurlijk met een legerprint, maar tegenwoordig zien we ze in allerlei verschillende kleuren en printjes in de winkel liggen! De broek zit vaak wat ruimer en bevat veel zakken. De broek zorgt dan ook voor een stoere en nonchalante look en is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een hoodie.

De flannel blouse

Ook de flannel blouse is weer helemaal terug van weggeweest. Het is een makkelijk kledingstuk, die je met veel verschillende andere kledingstukken kan combineren. Denk hierbij aan een spijkerbroek en een wit shirt, maar de blouse kun je ook prima dragen met bijvoorbeeld een cargobroek!

Neutrale kleuren

Een van de huidige trends is het dragen van neutrale kleuren. Denk hierbij aan wit, beige, zwart etc. Een groot voordeel van deze trend is dat deze kleuren makkelijk en goed te combineren zijn met elkaar, waardoor je ook in je eigen kledingkast veel verschillende setjes kan maken! Er is wel een  uitzondering op deze trend en dat is de kleur oranje. Deze kleur gaan we namelijk ook veel zien dit jaar!

Pufferjacket

De pufferjacket is iets wat we afgelopen winter al veel hebben gezien, maar deze jassen zullen we dit jaar alleen nog maar meer en meer gaan zien! Deze gewatteerde jassen kunnen niet groot genoeg en zijn meestal op heup hoogte. We zien de puffer trend ook voorbij komen als bodywarmer, deze bodywarmers zijn dan weer perfect te combineren met bijvoorbeeld een leuke hoodie.

Tags:  

Leave a reply